despre noi

Acasă > despre noi

Activează din anul 2008

Deoarece clădirea în 2008, BYVision Security Science Technology Ltd., bazat pe calitatea produsului extraordinare şi capabilitate R & D, a devenit una dintre globale principalii CCTV de supraveghere echipamente şi soluţii furnizori, situate în Shenzhen China "East Silicon Valley", cu 2.0 milioane dolari ca prima capitalului social. Având sute iscusit de angajaţi şi zeci cu experienţă R & D ingineri.

Marketing mai mult de 100 de ţări şi regiuni

BYVision, ca reprezentant al hi-tech intreprinderi, a fost invitat să participe la multe târguri globale, cum ar fi CES SUA, IFSEC UK/India/South Africa, MIPS Rusia şi Brazilia Exposec. Cu toate conceptele centrată pe client pentru a realiza afaceri de succes pentru toţi clienţii, produsele noastre sunt vândute la mai mult de 100 de ţări şi regiuni pentru a satisface cerinţele de peste 100 de milioane de oameni pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Oferind calitate produse de supraveghere Video

BYVision furnizează toate tipurile de produse de supraveghere Video, inclusiv camere IP, camere CCTV, Night vision IR Bullet camere, camere Dome, camere Wireless, PTZ speed dome, camere ascunse, Mobile camere si DVR-uri Mobile, Smart Home sisteme de internet Wi-fi IP soneria, pagina interfon, CCTV Kit şi etc de KIT alarma...

La BYVision pune împreună o supraveghere sistemului pentru a asigura dumneavoastră acasă sau de afaceri se face usor. Nu contează ce fel de sistem de supraveghere care ar putea fi, la un uşor să set-up wireless camera sistemul cu găuri fără a detalia pentru un sistem complet de supraveghere de 4/8/16/32 canale, care le puteţi vizualiza pe iPhone sau Android telefon mobil prin APP gratuit, avem o pe toate pentru a satisface toate nevoile de CCTV!

Furnizarea de bună calitate şi servicii mai bune pentru toţi clienţii este BYVision misiunea.

Calitatea este durata de viaţă a întreprinderii şi serviciul este sângele enterprise ca filosofia.

Fi YourVision, asigura siguranţa vieţii!

Serviciile noastre

În general, ne angajăm să pentru garantii 2 ani cu produse de securitate CCTV de camere CCTV, IP camera, Wireless aparat de fotografiat, PTZ, sisteme NVR etc... Furnizarea de bună calitate şi servicii mai bune pentru toţi clienţii este BYVision misiunea. Calitatea este durata de viaţă a întreprinderii şi serviciul este sângele enterprise ca filosofia. Fi viziunea ta, asigura siguranţa vieţii!

Anchetă

Contactati-ne

Adresa:etaj 4-6, Keji Dasha, Xingwei Industry Zone, Xinghua Road, Bao'an District, Shenzhen, provincia Guangdong, China

Telefon: +86-755-23571166

Fax: +86-755-33188679

E-mail: info@byvisiontech.com

CopyRight© Byvision ştiinţă tehnologie Limited